Halk Ekmek, Ramazan sonrası da ucuz ekmek satacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2009 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan nedeniyle 35 kuruşa indirdiği ekmeği bayram sonrası da indirimli fiyattan satmaya devam edecek.

Ramazan süresince 300 gram ekmeği 40 kuruş yerine 35 kuruştan sattıklarını belirten Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, Ramazan sonrasında da ekmeği aynı fiyattan satmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Ali İlkbahar, ekmek fiyatlarında yapılan indirimden sonra ekmek satışlarında büyük artış yaşadıklarını belirterek, tüketiciye ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam etmek istediklerini ifade etti.

Normal ekmeğin eskisinden daha lezzetli ve sağlıklı olması yönünde çalışmalar yaptıklarını anlatan Ali İlkbahar, tüketicinin her zaman sağlığını korumayı hedeflediklerini söyledi.

ANKARALI UCUZ PİDE YEDİ

Ramazan nedeniyle Halk Ekmek Fabrikası olarak ürettikleri pide sayesinde Başkentlinin ucuz pide yediğini kaydeden Ali İlkbahar, "Fırıncılar 300 gram pideyi 1,5 TL'den satışa sundu. Biz 450 gram pideyi 60 kuruş yaptık. Bunun üzerine Fırıncılar da pideyi 1 TL, bazı yerlerde 75 kuruştan satmaya başladı. Hedefimize ulaştık. Böylece Ankara'nın geneli Ramazan'da ucuz pide yedi." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber