Okul müdürünün ölümden döndüğü an

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 29 Eylül 2009 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İndikten birkaç saniye sonra otomobiline hızla gelen otomobil çarptı

YALOVA'da, seyir halindeki otomobil, aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak park halindeki 3 araca çarptı. Kazadan saniyeler önce para çekmek için aracından inen ilköğretim okulu müdürü 51 yaşındaki Servet Ayvazoğlu, ölümden döndü.

Termal İlçesi'nden Yalova'ya gelen 24 yaşındaki Bilal Aydın yönetimindeki 77 AT 657 plakalı otomobil, Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak Orgeneral Resalet Selahattin Demircioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Servet Ayvazoğlu'na ait 77 AY 501 plakalı otomobiline şiddetli bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ayvazoğlu'na ait araç hurdaya dönerken, hızını alamayan araç savrulmaya devam etti. Otomobil, daha sonra 61 yaşındaki Bilal Coşkun'a ait 77 AU 050 plakalı otomobile çarptı, ardından da 26 yaşındaki Cevriye Çelik'e ait 16 VN 367 plakalı otomobile çarparak durabildi. 4 aracın da ağır hasar gördüğü kazadan saniyeler önce aracından inerek ATM'den para çeken Servet Ayvazoğlu ölümden kılpayı kurtuldu.

Araçların ağır hasar gördüğü can kaybı yaşanmayan kazada sürücü Cevriye Çelik, ayağından hafif bir şekilde yaralandı. Bir süre trafiğe kapanan Termal- Yalova karayolu, Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber