Kalorifer patlamasında ağır yaralanan asker hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2009 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Polatlı Topçu Füze Okulu Lojistik Destek ve Bakım Bölük Komutanlığı'nda kalorifer dairesindeki kaza sonucu meydana gelen patlamada ağır yaralanan asker tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi Dere mahallesinde oturan aile oğullarının ölüm haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Baba Hüseyin Açar, oğlu Mehmet Ali Açar'ın 10 aylık asker olduğunu ve oğluyla en son Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede konuştuğunu söyledi.

Oğlunun görev yaptığı birliğinde olayın nasıl olduğunu bilmediğini söyleyen Baba Açar, "Benim duyduğuma göre kalorifer kazanı alev almış ve bir patlama olmuş. Patlamada 4 asker yaralanmış. Oğlum da bu askerlerden birisiydi. Askerler, askeri hastanelerde tedavi altına alınmış. Oğlumu en son Çarşamba günü hastanede gördüm. Bu gece 00.30'da ölüm haberi geldi. Bize olay hakkında bir açıklama yapılmadı. Yetkililerden olayın nasıl olduğu konusunda bir açıklama bekliyorum." dedi.

Vefat eden askerin arkadaşı Cezayir Eman, Mehmet Ali Açar'ın hayatta en çok istediği bir iş sahibi olup ekonomik bağımsızlığını kazanmak olduğunu söyledi. Eman, "Arkadaşım Mehmet Ali, izine geldiğinde (Bu askerlik bitmez) diyordu. Çok iyi bir insandı." diye konuştu.

4 kardeşin en büyüğü olan Mehmet Ali Açar'ın cenazesinin yarın Merkez Camii'ndeki namazın ardından asri mezarlıkta toprağa verileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber