Burdur'da uyuşturucu operasyonu: 1'i memur 14 gözaltı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2009 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 1'i memur 14 kişi gözaltına alındı. Şebeke üyesi bazı kişilerin arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Burdur Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, yapılan istihbarat çalışmaları sonunda zehir tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Burdur merkez, Bucak ve Çeltikçi ilçeleriyle Antalya merkezde yapılan operasyonlarda şebeke üyesi olduğu tespit edilen 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, hastaneye sevk edildikten sonra ilk ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne getirildi.

Operasyonda yakalanan zanlılar arasında daha önce de aynı suçtan yakalanıp serbest kalan Çeltikçi Mal Müdürlüğü'nde çalışan bir memurun da bulunduğu öğrenildi.

Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda bin 994 gram kubar esrar, 355 kök hint keneviri ve iki silah ele geçirildi. 6 aylık çalışma sonucu yapılan operasyon kapsamında halen aranan şahısların olduğu bilgisi edinildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, savcılığın soruşturmayla ilgili ek gözaltı süresi verdiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber