Sakarya'da 1000 kişilik istihdam

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2009 15:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Serdivan Alışveriş Merkezi'nin kurucu ortağı iş adamı Zafer Adalet, 40 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezinin bin kişiye istihdam yaratacağını söyledi.

Adalet, alışveriş merkezinin şantiyesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, tesisin 2010 yılının mayıs ayında hizmete gireceğini belirtti.

Alışveriş merkezinin 58 bin metre karelik kapalı alanda müşterilerine hizmet vereceğini kaydeden Adalet, şöyle konuştu:

?40 milyon dolara mal olacak alışveriş merkezi bin kişiye istihdam yaratacak. Alışveriş merkezinin temeli 15 bin metre karelik alan üzerine oturuyor. Dışarıdan iki kat ve bir çatı olarak görülen merkez, içeriden 4 katlı görünecek. Hem alışveriş, hem de bir eğlence merkezi şeklinde inşa edilen tesiste gelen müşterilerimiz her çeşit ürünü bulacak. Sinema, kafeterya ve çocuk oyun parklarıyla eğlenceli zaman geçirecek. 900 araç kapasiteli otopark müşterileri memnun edecek.?

Çevre yolların sunacağı ulaşım imkanının alışveriş merkezinin değerini arttırdığını belirten Adalet, ?Çok iyi bir yer seçimi yaptık. Şehir içi trafiğine girmeden alışveriş merkezine ulaşmak çok kolay. Bu nedenle merkezin yoğun ilgi göreceğini umuyoruz. Gıda, tekstil ve elektronik sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler şimdiden yer kiraladı? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber