Dolandırıcılarla ilişkili bir polis açığa alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2009 16:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Nevşehir'de "Balyoz" operasyonu kapsamında gözaltına alınan 16 kişiden 3'ü, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlılarla ilişkili olduğu ileri sürülen bir polis memuru da açığa alındı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın örgüt oluşturarak nitelikli dolandırıcılık yapmaktan takibe aldığı 16 kişiye yönelik farklı adreslere eş zamanlı olarak "Balyoz" operasyonu düzenlemişti. Operasyonda nitelikli dolandırıcılık yapmak için örgüt oluşturdukları iddiasıyla gözaltına alınan 16 zanlı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Daha sonra Nevşehir Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan 13'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 3'ü tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi.

Bu arada zanlılarla ilişkisi olduğu ileri sürülen R.Ö. isimli polis memuru açığa alındı. Polis memuru ile ilgili idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber