YÖK Başkanı Özcan'dan ödenek açıklaması

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2009 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan Üniversitesi'nin Akademik Yılı açılış törenine katıldıktan sonra karayoluyla Kars'a gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, ödenek sorununun bütün üniversitelerde olduğunu dile getirdi.Özcan, "Ama rektörlerimiz sahip oldukları özel yetenekler sayesinde, hayırseverlerin yardımlarıyla bu işin üstesinden geliyorlar." dedi.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler (İİB) Fakültesi Dereiçi Sosyal Tesisleri'nde KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Arif Baysal, Prof. Dr. Nurhayat Gülmez, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri tarafından karşılanan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan onuruna yemek verildi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, buradan KAÜ kampüs alanını gezdikten sonra Rektör Prof. Dr. Abamüslüm Güven'den makamında üniversite hakkında brifing aldı.

Bir gazetecinin Kafkas Üniversitesi'nin ödenek sorunu olduğunu söylemesi üzerine Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, "Ödenek sorunu bütün üniversitelerimizin var. Ama rektörlerimiz sahip oldukları özel yetenekler sayesinde, hayırseverlerin yardımlarıyla bu işin üstesinden geliyor." diye konuştu.

Rektör Güven, daha sonra YÖK Başkanı Özcan'a Kafkas Üniversitesi'nin bilgilerini içeren brifing dosyası verdi.

Bir süre Rektör Güven ile sohbet eden YÖK Başkanı Özcan, daha sonra uçakla Ankara'ya hareket etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber