Başbakan: Ben ve ailem aşı olmayacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Kasım 2009 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan: Ailem de aşı olmayacak

Daha önce domuz gribi aşısı olmayacağını açıklayan Başbakan Erdoğan, bu kararının arkasında olduğunu söyledi. Erdoğan, ?Ailem de aşı olmayacak? dedi.

İtalya'da temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, domuz gribiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, domuz gribi konusunda şunları söyledi:

''Domuz gribi aşısıyla alakalı benim değişen herhangi bir kanaatim yok. Ben de kendime göre araştırmalarımı yaptım. Risk alanı içerisinde olan bir insan değilim. Bunun için de 'ben domuz gribi aşısı olmayacağım' dedim. Ailemde de domuz gribi aşısı olan yok. Kendimize göre tedbirlerimizi alıyoruz.

Şimdi bu tedbirler alınmamış olsa veya bu sayı yine olmuş olsa ama bu aşılar getirilmemiş olsa bu defa üzerimize daha farklı şekilde saldıracaklardı. Bu defa ne diyeceklerdi? 'Bak işte, bunlar tedbirleri almadılar, aşı getirtmediler. İşte bundan dolayı oldu'. Halbuki bunların birçoğu da henüz aşı yapma işlemleri başlamadan önce bu hastalığa kapılan vatandaşlarımızdı. Tabii aşı olduktan sonra buna, bu hastalığa yakalanan olur mu olmaz mı onları daha sonra göreceğiz.

Küçük yaşta ilgili de olsa, velilerin, ebeveynlerin bu noktada müsaadesinin, izninin alınmasının gerektiğini' söyledim. 'Bu şekilde yaparsak bu devlet millet arasındaki dayanışmanın da çok daha isabetli olacağını getirir' dedim. Bugün de aynı kanaatteyim.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber