20 Kasım 2009'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2009 09:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır Savunma Bakanı Mareşal Mohamed Hussein Tantawi ve Suriye Meclis Başkanı Mahmoud Al-Abrash ve beraberlerindeki heyetleri Tarabya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

2- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'nın Alanya ilçesinde, Oba Nazmi Yılmaz Lisesi, Hüseyin Girenes Fen Lisesi, Arıkan Yılmaz Dim Lisesi ve Sema - Eray Erdem İlköğretim Okulu açılış törenlerine katılacak.

3- AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Parti Genel Merkezi'nde yapılacak.

4- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İran'ın Tebriz kentinde Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile görüşecek.

5- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Jean Monnet burs programı 2008-09 akademik yılı bursiyerleri sertifika törenine katılacak.

6- Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, İstanbul'da, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) toplantısına konuk olacak.

7- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen "2. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi" İstanbul'da gerçekleştirilecek.

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kongreye katılacak.

8- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen "Gündem 2009" başlıklı sohbet toplantısına katılacak.

9- TBMM'den...

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu, MPM, KOSGEB, TAK, TSE, TPE ile Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nin 2010 yılı bütçeleri görüşülecek.

10- KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde 53. kez bir araya gelecek.

11- KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu, Kayseri'de, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'u ziyaretinin ardından "Kıbrıs Müzakereleri ve Kıbrıs'ın Geleceği" konulu konferans verecek.

-Eroğlu, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Melikşah Üniversitesi'ni de ziyaret edecek.

12- Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak.

13- Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, İstanbul'da, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) "Genç İşadamları Soruyor" toplantısına katılacak.

14- DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Başkanlar Kurulu toplantısında alınan kararlara ilişkin İstanbul'da basın toplantısı yapacak.

15- Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Aksaray'da basın mensupları, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarıyla bir araya gelecek.

16- Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Kilci:

- "Herkesin fişlenmesi, kodlanması söz konusu değil."

- "Vergide kod sistemi, tamamen kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye dönük bir uygulama."

- "Kod sistemini, sahte fatura kullanan ya da yerinde bulunmayan mükellefler için oluşturduk. Eksiği, yanlışı olanlar sisteme işleniyor. Dürüst mükellefin işi de hemen sonuçlandırılıyor."

17- Ziyaret... Tören... Toplantı... Festival...

- Almanya'nın Hamburg Eyaleti Maliye Bakanı Dr. Michael Freytag ve beraberindeki heyet, İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı ziyaret edecek.

- Milli Prodüktivite Merkezince, Denizli'de verimliliği artırma projesi tanıtım toplantısı ve imza töreni yapılacak.

- Yeni kurulan Ege Bölgesi Türk-Yunan Sanayici ve İşadamları Derneği ile ilgili İzmir'de bilgilendirme toplantısı yapılacak.

- RTÜK'ün Diyarbakır'da düzenlediği "Yerel ve Bölgesel Radyo ve Televizyon Yayınları Eğitim Semineri" sona erecek.

- Efes Pilsen Blues Festivali, İzmir'deki basın toplantısı ve konserin ardından sona erecek.

18- 77. Dünya Büyük Erkekler Halter Şampiyonası, Güney Kore'nin Goyang City kentinde başlıyor.

- İlk gün 56 kiloda Gökhan Kılıç podyuma çıkacak.

19- Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile Galatasaray Cafe Crown, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

20- Avrupa 23 Yaş Altı Ümitler Judo Şampiyonası, Antalya'da başlıyor.

21- Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer,domuz gribi virüsü ve bu konuda federasyonun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere, federasyonun İstinye'deki merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek.

22- Büyükler Türkiye Tenis Birinciliği'nde tek bayanlarda final müsabakası ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri'nde, tek erkeklerde yarı final müsabakaları ise Yeşilyurt Spor Kulübü kortlarında yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber