DTP, memur eylemine destek verecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2009 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demokratik Toplum Partisi (DTP), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) tarafından 25 Kasım'da yapılacağı duyurulan, memur eylemine destek vereceğini açıkladı.

DTP İstanbul İl Başkanlığı'nda konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Eş Başkan Mustafa Avcı, parti kararını, üzerinde 'Kamu emekçilerini destekliyoruz. 25 Kasım'da alandayız' yazılı bir pankart önünde açıkladı.

Beyoğlu'ndaki DTP İstanbul İl Binası'nda konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Avcı, kamu çalışanlarının 25 kasımda düzenleyeceği, 1 günlük iş bırakma eylemini parti olarak destekleyeceklerini söyledi.

Türkiye'deki sendikal faaliyetler hakkında bilgi veren Avcı, DTP olarak sadece Kürtlerin sorunlarıyla değil, tüm toplumsal sorunlara duyarlı olduklarını dile getirdi. Avcı, "Tüm toplumsal sorunları çözümü için ortak mücadeleye açık olduğumuzu bir kez daha tekrar ediyoruz. Eşit, özgür, birlikte yaşam için mücadele şarttır. Kamu emekçilerinin haklı mücadelesinin her zaman yanında olduk. 25 Kasım'da da olacağız. Alanlarda yanlarında, uyarı grevlerine destek sunacağız." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber