Hava sıcaklığı düşecek-HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Aralık 2009 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu ile Antalya, Mersin, Adana, Hatay, Kütahya ve Muğla çevrelerinde yağış geçişleri görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR: Genel olarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kütahya ile sabah saatlerinde Muğla çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esecek.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, Adana, Mersin, Hatay ve Antalya çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur, Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur, iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile akşam saatlerinden sonra Giresun çevreleri aralıklı yağmurlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber