Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Aralık 2009 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey ve doğu bölgelerde akşam saatlerine kadar aralıklarla görülecek yağış geçişlerinin, akşam saatlerinden sonra yurdun büyük bir bölümünü terkedeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege (Kütahya, Afyon, Denizli), İç Anadolu'nun batısı (Eskişehir, Çankırı, Ankara, Konya) ile Bolu ve Düzce çevrelerinde yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR : Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuzeybatı yönlerden arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

SİS UYARISI : Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege (Kütahya, Afyon, Denizli), İç Anadolu'nun batısı (Eskişehir, Çankırı, Ankara, Konya) ile Bolu ve Düzce çevrelerinde yer yer sis beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, hava kirliliği v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA : Parçalı bulutlu, İstanbul'un Şile, Beykoz ve Sarıyer ilçeleri öğleden sonra bir ara sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

EGE : Az bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ : Batısı az bulutlu, doğusu öğleden sonra parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU : Parçalı bulutlu, kuzeydoğusu (Sivas, Yozgat, Kayseri) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde batısında (Eskişehir, Çankırı, Ankara ve Konya) yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ : Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri sabah saatlerinde yağmurlu geçecek. Bolu ve Düzce çevrelerinde sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile sabah saatlerinde Tokat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

DOĞU ANADOLU : Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Elazığ, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır) yağışlı geçecek. Yağışlar; Iğdır ve Elazığ çevrelerinde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU : Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin) sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...


8 Ara, Salı


9 Ara, Çarşamba


10 Ara, Perşembe


11 Ara, Cuma


12 Ara, Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber