POMEM 8. dönem öğrenci yerleştirme duyurusu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Aralık 2009 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DUYURU

8. DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNE PLANLAMASI YAPILAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE!!!


Sorgulama için tıklayınız


1. 8. Dönem Polis Meslek Eğitimleri 30 Aralık 2009 tarihinde başlayacaktır.

2. Sağlık Komisyonunca POMEM Öğrencisi Olur kararı verilen adayların planlamaları yapılmıştır.

3. Okul planlaması yapılan adaylar, dosyalarını teslim almak üzere en geç 23 Aralık 2009 tarihine kadar sınav için müracaatta bulundukları İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlüklerine müracaat edecekler, 30 Aralık 2009 saat 08.00'e kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. (POMEM'lerle ilgili bilgiye İl Emniyet Müdürlüklerinden ve POMEM'lerin kendi internet adreslerinden ulaşılabilecektir.) 06 Ocak 2010 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar planlandığı POMEM Müdürlüğüne kayıt yaptırmayan adaylar haklarını kaybedeceklerdir.

4. Adaylar, İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüklerince kendilerine verilecek Taahhütname ve Kefalet senetlerini kendisi ve kefillerine imzalatıp noter tasdikli olarak, kayıt esnasında diğer evraklarla birlikte POMEM Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

5. Erkek adaylar kayıt esnasında askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge (terhis,tecil vb.) getireceklerdir.

6. Eksik evrakla müracaat eden adayların kayıtları yapılmayacaktır.

7. Sağlık kurulu raporu ve diğer işlemleri devam eden adayların planlamaları yapılmamıştır. Sağlık Dairesi Başkanlığı Sağlık Komisyonunca haklarında 06.12.2009 tarihinden itibaren ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilen adayların başarı sıralamasına göre okul kapasiteleri ve kontenjanları dikkate alınarak, gelmeyen veya istifa edenlerin yerine planlamaları yapılacaktır

8. Sağlık kurulu raporu olumlu sonuçlanıp da okul kapasiteleri nedeniyle planlanamayan adayların hakları 9.döneme aktarılacaktır.

Adaylara Önemle Duyurulur.

Emniyet Genel Müdürlüğü

Eğitim Dairesi Başkanlığı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber