İki öğretmen sobadan sızan gazdan zehirlendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2009 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'a bağlı Kozluk ilçesinde, ilköğretim okulunda görevli, aynı evde kalan iki öğretmen sobadan sızan gazdan zehirlendi.

Alınan bilgiye göre, gece saat 02.00 sularında meydana gelen olayda, Kozluk Merkez Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda görevli Ali Ünsal (27) ile Kocabey Köyü Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda görev yapan Murat Çakır (28) adlı öğretmenler eve aldıkları yeni sobayı yaktıktan sonra yattı.

Sabah okula gelmeyen arkadaşlarını merak eden Okan Özel adlı öğretmen, evden duman kokusu geldiğini görünce kapıyı kırıp içeri girdi. Yerde baygın yatan arkadaşlarını gören öğretmen, çağırdığı ambulansla arkadaşlarını Kozluk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumları ciddi olan iki öğretmen, Batman'da özel bir hastaneye sevk edildi. Acilde yapılan muayenenin ardından öğretmenler yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, olayı duyar duymaz hastaneye giderek öğretmenlerin durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı. Akboğa, olayla ilgili olarak araştırma yaptıklarını ve öğretmenlerin bir an evvel sağlıklarına kavuşması için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber