Lise öğrencisi, okulda arkadaşını bıçakladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2009 14:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ESKİŞEHİR Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki S.E., sınıf arkadaşı 15 yaşındaki F.E.B.'yi okul içinde sol bacağından bıçakla yaraladı. Yetiştirme yurdunda kaldığı belirtilen S.E., ?Şaka olsun diye bıçak çektim. O ciddiye alınca aramızda kavga çıktı? dedi.

Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bugün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda 9'uncu sınıf öğrencisi S.E., sınıfın giriş kapısı önünde aynı sınıf arkadaşı F.E.B.'ye bıçak çekti. Çıkan kavgada S.E., F.E.B.'yi sol bacağından bıçakla yaraladı.

Yaralı öğrenci 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Okula gelen polisler tarafından olayda kullandığı bıçakla birlikte gözaltına alına alınan S.E., ?Sınıfın önünde şaka olsun diye F.'ye bıçak çektim. Ancak o bunu ciddiye aldı ve bana saldırdı. Ben de onu bacağından bıçakladım? dedi.

Okul yetkilileri Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan S.E.'nin annesinin vafat ettiğini, babasının başka bir kadınla evlendiğini belirtti. Yetkililer, S.E.'nin uyum sorunu olduğu, bu nedenle okula ve arkadaşlarına uyum sağlaması amacıyla yetiştirme yurdu yetkililerinden S.E.'yi Rehberlik Araştırma Merkezi'ne götürmelerini istediklerini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri S.E.'nin Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber