SSK hastanelerinin devrinde 'görev yetkili' personel sıkıntısı

Haber Giriş : 03 Şubat 2005 00:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SSK HASTANELERİ PERSONELLERİYLE DEVRİNDE GÖREV YETKİLİ PERSONEL

SSK Hastanelerinin personelleriyle devrine kendimizi alıştırdık, ama ben ve benim gibi 1000 civarında personel SSK'da Şef GY, Müdür Yardımcısı GY ve Müdür GY olarak çalışmaktadır.

Bilindiği gibi SSK değişik sebeplerle yedi yıldır "görevde yükselme sınavı" yapmamıştır. Bu sebeple ben ve benim gibi 1000 civarında kişi hala Görev ve Yetki ile çalışırken Sağlık Bakanlığında şu an 3 yıl hizmeti olan kişiler Şef kadrosunu almış, 9-10 yıllıklar Müdür yardımcısı Müdür olmuştur. Bizler onlarla aynı kuruma geçince bizim görev ve yetkilerimizde Sağlık Bakanlığında böyle bir uygulama olmadığı için kaldırılacaktır. Ve Sağlık Bakanlığında yeterli hizmet yılımız olmadığı için de şu an yürüttüğümüz görevlere ait kadrolara açacakları sınavlarla yine şu an bakanlıklarında çalışan personel atanacaktır.

Bizlerse psikolojimiz bozularak kendi kendimizi yemeye devam edeceğiz.

SSK Mevzuatının genişliği ve tüm bu mevzuatlara hakimiyetimiz ve tüm emekli sandıklarının mensupları tek sağlık biriminde tedavi edileceği de dikkate alınırsa "işi bilen bizler memur olarak" hamallık edecek, işi bilmeyen daha birkaç yıllık kişilerde "başımızda amir " olacak.

Bu düzende Bürokratlarımıza bizleri uğrattıkları bu mağduriyetten dolayı bol bol teşekkür etmekten başka ne yapabiliriz ki...

Başbakanımıza, bakanlarımıza ve bilhassa Çalışma Bakanımız ile SSK Başkanlığındaki Bürokratlarımıza ayrıyeten ailecek teşekkür ederiz.

"Haber Gönder" yoluyla haber yazan: zenolit
Kurumu: SSK Antakya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber