Çubukçu, geleceğin bilim adamlarını kabul etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2010 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 17. Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında madalya alan Samanyolu Lisesi öğrencilerini kabul etti. Öğrencileri tek tek tebrik eden Bakan Çubukçu, "Geleceğin bilim adamları sizler olacaksınız. Sizlerle gurur duyuyorum." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 2009 yılı Aralık ayında yapılan TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında çeşitli dallarda dereceye giren Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Mehmet Cem Şahinler, Cihad Öğe, Enes Aybar, Muhammed Poyraz, Fatih Kutlu, Nuri Atasoy, İslam Oğuz Tuncay, Ömer Eren, Furkan Mustafa Çetin, Ufuk Kanat, Salih Aksoy, Muhammed Bilgin ve Buğrahan Şahin'i kabul etti.

Çubukçu, öğrenci ve öğretmenleri, başarılarından ötürü kutladı. Öğrenciler ile tek tek tanışan ve hangi alanlarda madalya aldıklarını öğrenen Çubukçu, "Sizlerle gurur duyuyorum. Geleceğin bilim adamları sizler olacaksınız. Ailelerinizi ve öğretmenlerinizi kutluyorum." diye konuştu.

Kabulde, öğrenci ve öğretmenler Bakan Çubukçu'ya bir tablo ve plaket hediye etti. Çubukçu da öğrencileri, çeşitli armağanlarla ödüllendirdi. Ardından, toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber