Kaymakamlık binasındaki hırsızlıkla ilgili 4 polis açığa alındı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Ocak 2010 15:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

BURSA'da, Yıldırım Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu binada yaşanan hırsızlıktan sonra, buranın korunmasından görevli 4 polis memuru soruşturma süresince açığa alındı. Polis, hırsızlığı gerçekleştirip LCD ekran televizyonu çalan zanlıların yakalanması için özel ekip oluşturdu.

Merkez Yıldırım İlçesi Eğitimciler Caddesi'nde kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe trafik amirliği ve nüfus müdürlüğünün hizmet verdiği üç katlı hizmet binasına geçen çarşamba gecesi giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, ikinci katta bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çay ocağı ve toplantı salonu olarak kullandığı bölümde bulunan LCD televizyonu çalmıştı. Kaymakam Mehmet Yapıcı ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avcı'nın odasındaki çekmeceleri de karıştıran hırsız veya hırsızlar kayıplara karışmış, olay sabah işe gelen görevliler tarafından ortaya çıkartılmıştı. Çağrılan polis ekipleri ise zanlı veya zanlıların kimliğini araştırmak için parmak izi almıştı.

Soruşturma kapsamında kaymakamlık binasının güvenliğinden sorumlu dört polis memuru açığa alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde oluşturulan özel bir ekip, seri numarası belli olan LCD televizyonu her yarde arıyor. Dün akşam hırsızlık olaylarının yoğun olarak yaşandığı Romanların oturduğu Kartal Sokak'a baskın düzenleyen polis burada yaşayanların tepkisiyle karşılaştı. Aramalar sırasındaki kargaşada bir polisin tabancasını alan kadın kaçarak izini kaybettirirken, attığı tabanca ise bir otomobilin altında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber