15 Ocak 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2010 09:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- "Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi."

- İçişleri Bakanı Beşir Atalay, proje kapsamında yürütülen "demokratikleşme" çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek üzere bakanlıkta basın toplantısı yapacak.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet'i Başbakanlık İstanbul Ofisi'nde kabul edecek.

- Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanlığı Bilim Temsilcisi, ABD Bilim ve Teknoloji Danışma Konseyi Üyesi Dr. Ahmed Zewail ve İKÖ Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile de Başbakanlık İstanbul Ofisi'nde ayrı ayrı görüşecek.

3- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Kurtul ve Genel Müdür Ziya Akkurt'u Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

4- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB dönem başkanı İspanya'nın başkenti Madrid'de temaslarda bulunacak.

- Bağış, Dışişleri Bakanı Miguel Angel Moratinos ve AB ile ilişkilerden sorumlu Devlet Sekreteri Diego Lopez Garrido ile görüşecek.

5- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2009 yılı bütçe uygulama sonuçları"nı Ankara'daki basın toplantısında açıklayacak.

6- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AB dönem başkanı İspanya'nın Sevilla kentinde düzenlediği AB Enerji Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katılacak.

7-"TÜRKSOY Üyesi Ülkeler Operalar Kurulu."

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, operalar kurulu çalışmaları kapsamında Ankara'da basın toplantısı yapacak.

- Toplantıya, TÜRKSOY üyesi ülkeler ile Türkiye'den opera ve bale müdürleri de katılacak.

- Konuk opera müdürleri daha sonra Anıtkabir'i ziyaret edecek.

8- Çalışma hayatından.

- TÜRK-İŞ Genel Başkanı Mustafa Kumlu, konfederasyon genel merkezi önünde eylemlerini sürdüren TEKEL işçilerine seslenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber