16 Ocak 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- "İstanbul 2010 - Avrupa Kültür Başkenti" açılış etkinlikleri.

- Haliç Kongre Merkezi'ndeki açılış etkinlikleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

-Törene katılan yabancı konuklar onuruna Haliç Kongre Merkezi'nde akşam yemeği verilecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesince yeniden düzenlenen Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nin açılışını yapacak.

3- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Almanya Federal Meclisi Başkanı Norbert Lammert onuruna İstanbul'da verilecek akşam yemeğine katılacak.

4- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kocaeli'de, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün, "Atatürk ve Anadolu Basını" adlı sergisini açacak.

- Başbakan Yardımcısı Arınç'a, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Basın Onur Ödülü" verilecek.

- Arınç, Kocaeli Valisi ile Büyükşehir Belediye Başkanı'nı da ziyaret edecek.

- "Atatürk ve Anadolu Basını" sergisinin açılışına Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Vekili Salih Melek de katılacak.

5- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu ile İstanbul'da bir araya gelecek.

6- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile İngiltere'nin Avrupa İşlerinden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Chris Bryant İstanbul'daki çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

- Bağış ve Bryant, ortak basın toplantısı yapacak.

7- Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu 4. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber