Okulun elektrik direğinde can verdi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ocak 2010 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADIYAMAN'da, 35 yaşındaki Faruk Yılmaz, elektrik sorununu gidermek için gittiği Adıyaman Lisesi bahçesindeki direkte akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Olay, saat 17.30 sıralarında Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan Adıyaman Lisesi'nde yaşandı. İddiaya göre, şiddetli rüzgar nedeniyle okulda elektriklerin kesilmesi üzerine okul idarecileri Mimar Sinan Mahallesi'nde, elektrikçi Faruk Yılmaz'dan yardım istedi. Çağrı üzerine okula gelen Yılmaz, yaptığı incelemenin ardından, sorunu gidermek için okulun arka bahçesinde bulunan elektrik direğine çıktı. Burada çalışmaya başlayan Yılmaz, bir süre sonra akıma kapılarak yaklaşık 10 metre yükseklikteki direkten aşağı düştü. Ağır yaralanan Yılmaz, olay yerine çağrılan sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile götürüldüğü Adıyaman Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Koşarak geldikleri hastanede Faruk Yılmaz'ın ölüm haberini alan yakınları gözyaşı dökerken, olayın yaşandığı Adıyaman Lisesi Müdürü Bedir Kızıl ise, "Elektrikte sorun yaşadığımız için Faruk Yılmaz'ı okula çağırdık. Elektrik direğinde tamir için çıktı. Odamızda çalışırken, elektrik direğinden patlama sesi duyduk. Bahçeye çıktığımızda elektrik ustasını yerde gördük ve ambulans çağırdık. Ölmüş olması hepimizi çok üzdü" dedi.

Yaşananların ardından polis tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber