Adli Tıp, dayak yiyen öğretmeni 1 yıl sonra çağırdı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2010 07:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de okul müdür vekilinden dayak yediği iddia edilen beden eğitimi öğretmenini olaydan 1 yıl sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu muayeneye çağırdı.

Buca Anadolu Lisesi'nde, Beden Eğitimi Öğretmeni Funda Mat Balabanuluğ'u dövdüğü öne sürülerek, hakkında kasten yaralama suçundan dava açılan okulun eski Müdür Vekili Erol Atayık'ın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 21. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Erol Atayık, darpedildiği öne sürülen Funda Mat Balabanuluğ ile avukatlar katıldı.

Kesin raporun alınması için dosyanın gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumunun, Balabanuluğ'u, muayeneye çağırdığını bildiren hâkim, duruşmayı erteledi. Yargılama sonunda Funda Mat Balabanuluğ'un avukatı Özlem Yılmaz, ?Olayın üzerinden tam 1 yıl geçti. Müvekkilim ameliyat olsa dahi bu iz kaybolurdu.

Adli Tıp Kurumu dosyadaki deliller ışığında bir rapor vermeliydi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun vereceği raporun müvekkilimizin aleyhine olacağını düşünmüyoruz ancak yargılama süresini bu karar uzatmaktan başka bir anlam ifade etmiyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber