Görev devralmaya giden polislere alkollü sürücü çarptı: 3 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2010 00:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Kepez mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ikisi polis 3 kişi yaralandı.

Zonguldak-Ereğli karayoluna görev teslim almaya giden Alaplı Bölge Trafik ekiplerinin aracına arkadan başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada her iki araçta büyük hasar meydana geldi.

Kaza, Kepez Polis Uygulama Noktası'nda saat 19.50 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza, kavşaktan dönüş yapmak için hazırlanan Nevzat Yavuz yönetimindeki 67 TP 557 plakalı araca çarpmamak için yavaşlayan ve trafik denetlemesi yapmak üzere görev teslim almaya giden Alaplı Bölge Trafik Müdürlüğü'ne bağlı 67 A 5944 plakalı trafik ekip otosuna Hüseyin Oruç yönetimindeki 67 TC 629 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta bulunan iki polis yaralandı. Olay yerine gelen diğer emniyet ekipleri, hafif yaralı olan meslektaşlarını ekip arabası ile özel bir hastaneye kaldırdı.

Kaza sırasında Hüseyin Oruç'un kullandığı araçta bulunan Nihat Demirtaş ise yüzünden hafif yaralandı. Yüzüne aldığı darbe sonrası hafif yaralanan Demirtaş'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 acil ambulans ekipleri yaptı. Demirtaş, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Hüseyin Oruç da hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan Alkol testinde sürücü Oruç'un 120 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Özel hastanede tedavi altına alınan polis memurları Osman Baydemir ve Yusuf Güney'in yapılan kontrolleri sonrasında sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber