En pahalı makam odası bir genel müdürün...

Haber Giriş : 09 Şubat 2005 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşağıdaki haber turktime.com sitesinden alınmıştır. Haberin doğru bir şekilde anlaşılabilmesi için bugün bize yorum olarak iletilen aşağıdaki açıklama ile birlikte değerlendirilmesi gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü binasını Genel Müdür Ali Yerlikaya'dan öncede bilirim. Tam anlamıyla mezbelelik bir yerdi. Yeniden yapılanmanın sadece genel müdürlük katı ile sınırlı olmadığını ve diğer tüm katlarda da devem ettiğini, bu modernleşme anlayışının devletin tek kuruşuna dokunulmadan hibe yolu ile karşılandığını, kapıların uzaktan kumandalı olarak yapılmadığını belirtmek isterim.


VAY! VAY! VAY!

Türkiye'nin en pahalı makam odası bir genel müdüre ait. Bakanlığın bir katını tamamen kendisine kapatan genel müdür, duvarlara plazma tv, lambri, kapılar dahil her şeyi uzaktan kumanda yaptırdı.

Başbakan Erdoğan'ın tasarruf tedbirlerine rağmen kendisine küçük bir saray meydana getiren bürokrat ise Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Ali Yerlikaya.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın tepkisini de çeken bu uygulamanın Sağlık Bakanlığına 200 bin dolar civarına mal olduğu söyleniyor.

turktime.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber