Polis merkezi önünde meydan savaşı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Şubat 2010 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da, arsa anlaşmazlığı yüzünden kavga ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan Aslan ve Yüksel ailelerinden 4 kişinin yakınları, Sarayönü Polis Merkezi önünde yine kavga etti.

Yaklaşık 50 kişinin taş ve sopalarla birbirine saldırdığı kavganın ardından ortalık savaş alanına döndü. Taraflar, Çevik Kuvvet ekibinin müdahalesiyle ayrılırken, olayda 10 kişi yaralandı, 16 kişi de gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Kamberiye Mahallesi'nde bulunan Sarayönü Polis Merkezi önünde meydana geldi. Merkeze bağlı Yardımcı Köyü'nde yaşayan Aslan ve Yüksel aileleri arasında dün gece arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Kavga, çevredekiler tarafından güçlükle yatıştırılırken, 5 kişi yaralandı. Bugün, Cumhuriyet Caddesi üzerinde karşılaşan iki ailenin fertleri arasında yine kavga çıktı. Kavgaya müdahale eden polis, 4 kişiyi gözaltına alarak, Sarayönü Polis Merkezi'ne götürdü.

Olayın duyulmasının ardından gözaltına alınanların yakınları polis merkezine geldi. Burada, karşılaşan iki aileden yaklaşık 50 kişi arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Söktükleri kaldırım taşları ve ellerindeki sopalarla birbirine saldıran iki aileden 10 kişi yaralandı. Takviye çağrısının ardından polis merkezine gelen Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile kavga bastırıldı. Olaya karıştığı saptanan 16 kişi gözaltına alındı.

Kavgada yaralanan ve yüzlerinden kan akan 10 kişi ise polis tarafından çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ekipler, kavganın ardından olası gerginliğe karşı polis merkezinin önünde önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber