Polis memurunun süprizi yarım kaldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Şubat 2010 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bornova'da, yolcu otobüsüyle çarpışan ekip otosunda şehit olan polis memuru Yaşar Polat, Erzincan'daki eşine Sevgililer Günü'nde sürpriz yapmak için uçak bileti almıştı. Ancak, sürprizi yarım kaldı; Sevgililer Günü'nde eşi onu sonsuzluğa uğurladı

Bornova'da, Osman Kibar Kavşağı'nda önceki sabah, 05.30 sıralarında bir polis ekibi otosu, yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada, polis memuru Yaşar Polat (34) şehit oldu. Şehit Polat için dün İzmir Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Memleketi Erzincan'da bulunan eşi Dilek Polat, Yaşar Polat'ı son yolculuğuna uğurlamak için İzmir'deydi...

Yaşar Polat'ın, Sevgililer Günü'nde kendisine sürpriz yapmak için Erzincan'a gelmeyi planladığını öğrenince acısı daha da bir katlandı. Çünkü Yaşar Polat, eşine ve 9 aylık oğluna sürpriz yapmak için 14 Şubat tarihine uçak bileti almıştı. Ama sürprizi yarım kaldı.

Şehit eşinin ardından gözyaşı döken Dilek Polat, ?Sen bizim gözyaşı dökmemize dayanamazdın. Yalvarırım kalk, seni yavrun bekliyor. Oğlunla oynamak için toplar almıştın? diye seslendi.

?Bize emanet'

Vali Cahit Kıraç, şehit polisin eşi ile çocuğunu, bundan sonra kendi ailesi gibi göreceğini, sürekli dayanışma içinde olacaklarını söyledi. İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da ?Şehit polisin ailesi, bize emanetsiniz? diye konuştu.

Polat'ın eşi Dilek Polat ile kız kardeşi Suna Çimen, törenin ardından tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Konak Meydanı'na kadar omuzlarda taşınan cenaze, toprağa verilmek üzere hava yoluyla Erzincan'a gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber