Erken askere gitmek isteyenler silah altına alınacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2010 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Askerliklerine karar aldıran ve erken sevk isteyen er statüsündeki kişiler, 12-25 Şubat ve 26 Mart-8 Nisan tarihleri arasında 2 grup halinde silah altına alınacak.

Samsun Askerlik Şubesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, askerliklerine karar aldıran ve erken sevkini isteyen er statüsündeki yükümlülerin 12-25 Şubat ve 26 Mart-8 Nisan tarihleri arasında askere alınacakları bildirilirken, sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listelerin askerlik şube ilan levhasına asıldığı, sevk evraklarının 12 Şubat tarihinden itibaren verilmeye başlanacağı, toplu sevklerin ise 22-25 Şubat ve 06-08 Nisan tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

Askerlik Şubesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Askere alınacakların sevk evraklarını en geç 25 Şubat tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını almayanlar ile aldıkları halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçu işlemiş olacaklarından bu suçtan mahkemeye verilerek cezalandırılabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber