Emekli polisin kızı babasının tabancasıyla intihar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Şubat 2010 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ISPARTA'da emekli polis olan Murat Çiftçi´nin bir süredir psikolojik tedavi gören 24 yaşındaki kızı Ayşe Çiftçi, babasının beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.


OLAYDAN SONRA BABA MURAT ÇİFTÇİ, "KARA KIZIM BENİ NİYE BIRAKIP GİTTİN" DİYE GÖZYAŞI DÖKTÜ.


Isparta- Antalya karayolu üzerinde bulunan Sedef Siteleri´nde oturan emekli polis Murat Çiftçi'nin kızı Ayşe Çiftçi, bugün saat 12.30 sıralarında, evde annesi ve kardeşinini olduğu sırada babasının evde bulunan beylik tabancasını alarak odasına girdi ve tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Kızının intihar ettiğini gören anne Hatice Çiftçi´nin çığlıkları apartman sakinlerini ayağa kaldırdı. Zemin katta bulunan Bayram Koç adlı lokantacı hemen durumu 112 Acil Servise haber verdi. Ambulans geldiğinde genç kızın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

ANNE HASTANELİK OLDU

Olaydan sonra sinir krizleri geçiren anne Hatice Çiftçi, 112 ambulansıyla Gülkent Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Baba Murat Çiftçi ise olay yeri inceleme ekipleri ev içerisinde görev yaparken, "Babam bana bunu niye yaptın, kara kızım beni niye bırakıp gittin" diye gözyaşı döktü.

Genç kızın lise öğrenimini tamamladıktan sonra girdiği üniversite sınavını kazanamadığı için psikolojik sorunlar yaşadığı ve yaklaşık 7 yıldır tedavi gördüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber