Stres ve yorgunluğa Albatros çayı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2010 19:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57

Adını yorulmadan en uzun süre uçabilen okyanus kuşu albatrostan alan mucize içecek Albatros, stresten yorgunluğa, cinsel gücü artırmaktan saçları yenilemeye kadar birçok ihtiyaca cevap veriyor.

Son günlerde Türkiye'de meraklıları hızla artan Albatros, çay ya da kahve olarak kullanıma sunuluyor. İnsana iki gün boyunca stresi ve yorgunluğu unutturan Albatros'un içinde 'keçiboynuzu, ginseng, ginkgo biloba (Japon eriği), saw palmetto ve demir dikeni bitkilerinden elde edilen özler bulunuyor. Kahve hali sıcak, çay hali ise soğuk suyla kullanılan ve kullanıldıktan hemen sonra etki etmeye başlayan içecek, insanın stresini alıyor, yorgunluğunu gideriyor ve cinsel performansını artırıyor.

Erkek ve kadınların kullanabildikleri Albatros'un en önemli özelliği ise tamamen doğal olduğu için herhangi bir yan etkisinin bulunmayışı. Çeşitli sebeplerle vitamin ya da cinsel güç verdiği söylenen maddeler kullananların gözdesi olmaya aday olan Albatros çay ya da kahvesi, genel sağlık açısından önemli özelliklere sahip. Albatros'un yaşlanmayı geciktirici, yorgunluğu alıcı, kan dolaşımını hızlandırıcı, hafızayı kuvvetlendirici, saçları yenileyici, bağışıklık sistemini güçlendirici, hücre yenileyici olmanın yanında güçlü bir antioksidan ve testis, mesane ve idrar yolları enfeksiyonları iltihapları tedavisinde de etkili olduğu belirtiliyor. Cinsel bakımdan hem erkek hem de kadınlar için oldukça faydalı olan Albatros içeceğinin, kısırlık tedavisine yönelik faydalarının da olduğuna dikkat çekiliyor.

Keçi boynuzunun, ginsengin ve kullanılan diğer bitkilerin bilinen ve zaten yardımcı tedavi olarak kullanılan özellikleri, Albatros içeceğinde bir araya getirilerek, hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir karışım meydana getiriliyor. Vitaminlerden ve cinsel yönden faydalı olan bazı ilaçlardan başta istenmeyen yan etkileri olmak üzere çeşitli sebeplerle uzak duranların gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri bir içecek olan Albatros, internetten sipariş verilebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber