Kız kaçıran evli imam bulundu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mart 2010 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize'de kaçırdığı kızın ailesine geri dönmesi sonrasında bıraktığı veda mektubuyla intihar izlenimi vererek ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Murat K., saklandığı bir evde bulundu. Eski imamın kendisinden boşanmak istemeyen eşine gözdağı vererek korkutmak istediği öğrenildi.

Olay 9 Mart gecesi meydana geldi. 155'e telefon eden Sinan Akçal, kendisini arayan arkadaşı eski imam Murat K.'nın intihar etmiş olabileceği yönünde ihbarda bulundu. Bunun üzerine Limanköy mevkine gelen polis, sahilde kontak anahtarı üzerinde ve dörtlü flaşörleri yanan Murat K.'ya ait otomobili park halinde buldu. Otomobilde yapılan aramada 5 sayfalık bir veda mektubu ile mont bulundu.

Denize atlayarak intihar ettiği sanılan Murat K. için bölgede arama çalışması başlatıldı. Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'ne bağlı dalgıçların arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

EŞİNE VE KAÇIRDIĞI KIZA NOT BIRAKTI

Trabzon'un Of ilçesinde bir Kur'an kursunda ücretli imam olarak görev yapan ve 8 ay önce bu görevinden ayrılan evli ve 2 çocuk babası Murat K.'nın bir süre önce eşinden ayrılmak istediği, ancak eşinin bu isteği kabul etmediği öğrenildi.

Bunun üzerine eşinden ayrı yaşamaya başlayan Murat K. görev yaptığı Of'ta tanışıp aşık olduğu 33 yaşındaki B.H.'yi kaçırdı. Pazar İlçesi'nde ev tutan Murat K. B.H. ile ancak 10 gün birlikte kalabildi. Ailesinin ikna ettiği B.H., daha sonra baba evine geri döndü.

Bu gelişme üzerine bunalıma giren Murat K. ise, eşine ve kaçırdığı B.H.'ye hitaben yazdığı veda mektubunun ardından intihar izlenimi vererek ortadan kayboldu. Murat K.'nın veda mektubunda, eşi Fatma K. ile kaçırdığı B.H.'den kendisini affetmelerini istediği ve ikisini de sevdiğini yazdığı, mektubu ?Rabbim beni affet? diye bitirdiği belirtildi.

JANDARMA SAKLANDIĞI EVDE BULDU

Olaydan sonra soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri Murat K.'nın geçen yıl da intihar izlenimi vererek ortadan kaybolduğunu öğrendi.

Yakın çevresini takibe alan Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Murat K.'yı sabaha karşı Gündoğdu Beldesi'nde saklandığı bir evde buldu. İfadesi alınmak üzere Jandarma karakoluna götürülen Murat K.'nın kendisinden boşanmak istemeyen eşine gözdağı vererek korkutmak istediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber