13 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2010 07:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL(CİHAN)- Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Trabzon'da bazı temaslarda bulunacak. Kaşüstü'nde yapılan hastane inşaatında ilcelemelerde bulunacak olan Bakan Akdağ, Trabzonspor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek "Sigara Öldürür Spor Güldürür" konulu programa katılacak. Akdağ, Valilik, Belediye, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi İhtisas Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ni açacak olan Akdağ, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Tıp Bayramı kutlama programına ve yılın doktoru ödül törenine katılacak. (11.40-22.00)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun raylı sistem deneme sürüşüne katılacak. (13.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Afyonkarahisar'da valiliği, belediyeyi ve AK Parti İl Teşkilatını ziyaret edecek.

Öğleden sonra esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Bakan Şimşek, akşam yemeğinde iş adamlarıyla buluşacak (11.00 -18.00)

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ege Sağlık Gönüllüleri Derneğinin "Tıp Bayramı" Kokteyli ile Pretty'iz ve Laffa'nın açılış törenine katılacak. (13.00-14.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, İzmir Genç İşadamları Derneği ile "Hedefleri, Beklentileri ile Ege'de Tarım ve Hayvancılık" konulu toplantıya katılacak. (19.30)

AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, 'Türkiye Buluşmaları' konferansında demokratik açılımı anlatacak. (14.00)

Abant Platformu'nun demokrasi paneli Rixos Otel'de sürüyor.

Sağlık Sen, Kızılcahamam'da program düzenleyecek.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen ''Kadın Meclis Üyeleri 1.İstişare Toplantısı'' yapılacak. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Prof Dr Nükhet Hotar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Dr. Bülent Gedikli'nin de katılacak. (13.00)

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin Manavgat İlçe Başkanlığı'nın açılışını yapacak, ardından Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edecek. (11.00)

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Eskişehir'de, Sosyal Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen "Açılımlar ve Terör" adlı konferansa katılacak. (13:00)

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nce düzenlenen "Doğu Karadeniz Bölgesi Belediyelerinin Alt Yapı Sorunları ve Mali İmkanları" konulu panel, Zorlu Grand Otel de yapılacak. (10.00)

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne kurulması planlanan Teknopark hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Kayseri Erciyes Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Ahmet Başalp tarafından katılımcılara bilgi verilecek. (13.00)

Sivas'ta yeni kurulan Din Görevlileri Birliği Derneği'nin şubesi düzenlenen törenle açılacak. (13.30)

Fransızlar atalarının mezarında tören düzenleyecek

Fransız mezarlığında düzenlenecek olan törenlere katılmak üzere "Jean Bart" adlı Fransız askeri gemisi İskenderun Limanına demir attı. "Jean Bart" adlı Firkateyni ziyaret kapsamında Fransa'nın Türkiye Büyük Elçisi Bernard Emie'in de İskenderun'da bulunacak. İskenderun Limanına demir atan Fransız donanmasına ait gemiye Frana bayrağı ile Türk bayrağı asılırken, Franaszı askerlerinin gemide hummalı bir çalışma yaptı. Kaymakamlık, Deniz Üs Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı makamına yapılacak protokol ziyaretlerini takiben; gemide öğle yemeği verilecek aynı gün öğleden sonra ise Fransız mezarlığında askeri tören düzenlenecek.

Bank Asya 1. Lig'de 26. hafta maçları Boluspor - Altay karşılaşmasıyla başlayacak. (13.30)

Beko Basketbol Ligi'nde 22. hafta maçlarına Galatasaray Cafe Crown - Pınar Karşıyaka, Bornova Belediyesi - Beşiktaş Cola Turka, Kepez Belediyesi - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Oyak Renault - Türk Telekom ve Erdemir - Antalya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00 - 16.00 - 17.30)

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasına Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçıyla devam edilecek. (19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber