Okuldan çalıp hurdacıya sattılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2010 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okuldan çalınan eşyalar hurdacıda ortaya çıktı. Polis, yaptığı araştırma sonucunda eşyaların aynı okulda okuyan 5 öğrenci tarafından çalındığını tespit etti.

Hurdacı hakkında, suç eşyasını satın almak suçundan işlem yapılırken, öğrenciler ise ailelerine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Batman Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana gelen olayda; okuldan çalınan eşyaları hurdacıda gören okul müdürü O.A. durumu polise bildirdi. Müdürün verdiği ifade üzerine polis, çalınan eşyaları aldığı ileri sürülen hurdacı E.B.'yi gözaltına aldı.

Yapılan kısa bir araştırmanın ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren ve aynı okulda öğrenci olan Ö.Ö. ve diğer şüpheliler K.B., M.A., Y.S. ve A.S. isimli şahıslar yakalandı.

Hurdacılık yapan E.B. kendisine 36 adet alüminyum çubuğu satan şahısların Ö.Ö., Y.S. ve A.S. isimli şahıslar olduğunu ifade etti. Hurdacı E.B. hakkında, suç eşyasını satın almak suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Adı geçen suça sürüklenen çocuklar ise ailelerine teslim için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber