Yüzmek için su kanalına giren lise öğrencisi kayboldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2010 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da yüzmek için sulama kanalına giren 16 yaşındaki lise öğrencisi kayboldu.

Olay, Antalya Baraj mahallesinde meydana geldi. Lise 2'nci sınıfa giden 16 yaşındaki Mesut Ercan Kan, öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte sulama kanalının bulunduğu yere geldi. Arkadaşlarıyla birlikte kanalın üzerinde bulunan köprüye çıkan Kan, bir süre sonra demirlere çıkarak suya atladı. Kısa bir süre yüzen Kan, daha sonra gözden kayboldu. Zübeyir Göker ve Halis Yazıcı, arkadaşları Mesut Ercan Kan'ın suda kaybolduğunu görünce polise haber verdi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, Kan'ı suyun üzerinde göremeyince deniz polisine haber verdi. Olay yerine gelen deniz polisi, suyun debisi fazla olduğu için kanala giremedi. Bunun üzerinde kanalda bulunan kapaklar açılarak Kan'ın bedenine ulaşılmaya çalışıldı. Bir süre suyun akmasını bekleyen güvenlik güçleri, kayıp öğrencinin su yüzeyine çıkmadığını görünce, kanala girmeye kararı verdi. Kanalın karşısına halat bağlayan deniz polisi buna tutunarak suya girdi. Suda bir süre arama yapan güvenlik güçleri gence ulaşamadı. Havanın da kararmasıyla arama çalışmalarına son verildi.

Olay yerine gelen anne Muazzez Kan, oğlunu arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. Baba Mehmet Kan da polislerin yanına giderek arama çalışmalarını izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber