27/03/2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2010 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Libya'nın başkenti Trablus'ta düzenlenen Arap Birliği'nin 2010 yılı zirvesine katılacak. Erdoğan, bazı hükümet ve devlet başkanlarıyla ikili görüşmeler yapacak. Başbakan'ın Libya ziyaretine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Selçuk'ta Meryem Ana Evi ve Efes Antik Kenti'ni ziyaret edecek. Gül, daha sonra İzmir'de çeşitli inceleme ve temaslarda bulanacak. (10.40)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, İstanbul'da yabancı basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.(11.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Şanlıurfa'da "Bin yıllık kardeşliği yaşa ve yaşat" adlı ikinci mitingine katılacak. (13.30)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, parti genel merkezinde üç gün sürecek Yerel Yönetimler Sempozyumu'nun açılışına katılacak. (10.15)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Kadın Kolları Başkanlığı'nca Ankara'da düzenlenen toplantıda konuşacak.(13.30)

Samanyolu 6. Ulusal Matematik Yarışması ödül töreni Ankara'da yapılacak. (15.00)

AK Parti Bursa İl Başkanlığı 23. İl Danışma Meclisi toplantısı, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Bursa milletvekillerinin katılımıyla yapılacak. (14.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer Afyonkarahisar'da çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra İŞKUR ve SGK İl Müdürleri Toplantısı'na katılacak. (17.00/18.00)

AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun milletvekili Suat Kılıç partisini Antalya İl Teşkilatı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılıyor. (14.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir genel merkezde üç gün sürecek Yerel Yönetimler Sempozyumun açılışına katılacak. (10.15)

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'a iki günlük ziyaret gerçekleştirecek. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, ziyaretinin ilk gününde Merkezi Hastane Randevu Sistemi çağrı merkezinin açılışını yapacak. Vali Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret edecek. Bakan Akdağ, akşam saatlerinde ise Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ile Erzurum Sivil Toplum Platformu'nu ziyaret edecek. (12.00)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sabah kahvaltısında belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelecek.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Mukadder Başeğmez, Erzurum AVM Kültür Merkezi'nde güncel konular hakkında konferans verecek. (18.00)

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölüm yıldönümü nedeniyle BBP Sivas İl örgütü, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber