Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Nisan 2010 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinde aralıklarla görülecek yağışlara ilave olarak, batı bölgelerimizin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Güney, iç ve doğu bölgelerede 1 ila 3 derece artarken; Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de 1 ila 3 derece azalacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren güney ve batısı, akşam saatlerinde bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Muğla çevreleri dışında bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Kıyıları parçalı, iç kesimleri çok bulutlu, akşam saatlerinde Isparta çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kayseri, Sivas, Kırşehir ve Nevşehir) aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bartın, Kastamonu ve Sinop ile akşam saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Elazığ çevreleri dışında bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber