Polis müdürünü ağlatan takım şampiyon oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2010 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne Emniyeti'nin yoksul mahalle çocuklarına yönelik geliştirdiği Sarayspor meyvelerini veriyor. İki yıl önce yardım yemeğinde gözyaşlarını tutamayan polis müdürünün de yöneticisi olduğu takım amatör ligde şampiyon oldu

Romanların ağırlıklı olduğu Saray Mahallesi'nde, çocuk ve gençlerin suça karışmalarını önlemek için polisin desteğiyle kuruldu Sarayspor Kulübü... Edirne Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Hakan Öndoğan iki yıl önce kulübün yardım gecesinde gözyaşlarını tutamamış, "Onları bu yemeğe rencide olmasınlar diye çağıramadım. Biz kimseyi topluma kazandırmaya çalışmıyoruz, biz belki kendimizi topluma kazandırmaya çalışıyoruz" demişti. Ve o proje başarıya ulaştı, o çocuklar şampiyon olarak Süper Amatör Küme'ye çıktı.

Şampiyon olan takım için Edirne Emniyet Müdürlüğü Polis Bahçesi'nde dün bir tören düzenlendi. Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı burada yaptığı konuşmada, takıma emeği geçenleri ve sporcuları kutladı, "Bu güzel projenin ileride nice Arda Turan'ların kazanılmasını sağlayacağına yürekten inanıyorum" dedi

Sarayspor Kulübü Başkanı İlyas Akmeşe de emeği geçen ve destekleyen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Akmeşe, Emniyet Müdürü Yazıcı'ya takımın 16 numaralı formasını armağan etti. Ardından, süper amatör lige yükselen takım oyuncuları, yöneticileri tezahüratlar eşliğinde şampiyonluk kupalarını kaldırarak gazetecilere poz verdi.

'İnancımızı boşa çıkarmadılar'

İki yıl önce kulübe yardım toplamak için düzenlenen yemekte, gözyaşlarını tutamayıp duygulu anlar yaşayan kulübün yöneticisi ve Edirne Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Hakan Öndoğan da Sarayspor Projesi'nin 2006 yılından beri takip ettikleri bir proje olduğunu söyledi.

Çocukların gözlerindeki parıltıyı görünce yüreklerindeki sevinç ve gururun en üst noktalara çıktığını ifade eden Öndoğan, "Bu projenin, Roman açılımıyla birlikte daha da ivme kazanacağı inancımız var. Çocuklara, sosyal, kültürel olarak sunduğumuz bir projeydi. Devamını diliyoruz. Biz onlara inanmıştık, onlar da bizim inancımızı boşa çıkarmadı" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber