Başkan, Kamu Sen il başkanını dövdü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok'un, MHP Balıkesir eski Belediye Başkan adayı ve Kamu-Sen İl Temsilcisi Rahmi Göçer'i dövdüğü iddia edildi

HİMLİ DUYAR, COŞKUN YAMAN BALIKESİR DHA

Rahmi Göçer'in yerel bir gazetede önceki gün yayımlanan ?Yurdakul'un atamasının perde arkası aralanacak' başlıklı yazısında Kamu-Sen İl Temsilcisi Orman Mühendisi Hüseyin Yurdakul'un Dursunbey'e sürgün edilmesinde bir dönem Kamu-Sen İl Temsilciliği de yapan MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok ve ekibinin etkisinin olduğu ileri sürdü. Yazıda, Ok'un bu atamadan memnuniyet duyduğunu iddia eden Göçer, ?Kim bilir belki de Hüseyin Yurdakul'un ataması, birtakım kişilerin kendi aralarında yaptıkları işbirliği sonucu gerçekleştirilmiştir. Ok işaretleri bu yönü gösterir gibi görünüyor? diye yazdı.

Bu yazının ardından Ok, Göçer'i belediyeye davet etti. Saat 17.30 sıralarında belediyeye gelen Göçer iddiaya göre Ok tarafından darp edildi. Başkan Ok ise iddiayı yalandı ve ?İçeri girmek isterken kapıya yüzünü çarpıyor. Çıktıktan sonra böyle bir senaryo yazmış. Bizim üzerimizden meşhur olmak istiyor? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber