Dansözlü aile birliği çayına özür

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2010 10:16, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- Gölcük Dumlupınar İlköğretim Okulu Aile Birliği Ayla Sesigüzel, çocukların da katıldığı veli kaynaşma çayında dansöz eşliğinde eğlenilmesiyle ilgili, ''Tüm Türkiye'den özür diliyoruz'' dedi.

Sesigüzel, yerel ve ulusal basında yer alan ''dansözlü kaynaşma çayı'' başlıklı haberlerin kendilerini ve okul yönetimini zor durumda bıraktığını bildirdi.

Okula katkı amacıyla düzenlenen etkinlikte bulunan oryantali, Okul Müdürü Bahattin Yazıcıoğlu'nun getirmediğini, bir veli tarafından getirilip sürpriz yapıldığını belirten Sesigüzel, şunları söyledi:

''Davetiyede çocukların getirilmemesi notunu düştük. Tüm Türkiye'den özür diliyoruz. Arkadaşımızın yapmış olduğu sürprizle gündem konusu olduk. Ancak babamız gibi sevdiğimiz değerli Okul Müdürümüz Yazıcıoğlu'nun, yapılan haberlerde yer alan dansözü getiren kişi olduğu gibi beyanatlar bizi derinden üzmüştür. Müdürümüzün bundan haberi yoktu. O saatte haberi olduğunda gereken tepkiyi de bize göstermişti ama biz yine kendisinin gönlünü aldık. Kendisi eşinin yanında olması nedeniyle de çayı terk etmeyerek yanımızda oldu.''

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli'nin müfettişlerce başlattığı inceleme sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber