22 Nisan 2010'dan önemli gündem başlıkarı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2010 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Kurulu'nda Anayasa değişikliği teklifine ilişkin görüşmelere devam edilecek. (11.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Anayasa Mahkemesi'ndeki törene katılacak. (10.30)

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile köşkte ayrı ayrı görüşecek. (15.30/14.30)

Ankara'ya gelen Yeni Zelanda Başbakanı John Key, Başbakan Erdoğan tarafından Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşılanacak. İki başbakan baş başa görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, konuk Başbakan onuruna akşam yemeği verecek. Yeni Zelanda Başbakanı Key, ayrıca Genelkurmay Başkanlığı'nda Orgeneral İlker Başbuğ ile köşke ise Cumhurbaşkanı Gül'le görüşmede bulunacak. (12.30/14.15/19.30/09.00/17.30)

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Ankara'da Tüketici Bilgi Sistemi açılışına katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Hasanoğlan'da halk kütüphanesinin açılışını yapacak. (11.00)

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ayrı ayrı basın toplantısı düzenleyecek. (11.30/13.00)

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Çocuk Meclisi üyelerini makamında kabul edecek. (11.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür'ü ziyaret edecek. (13.30)

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Piyade Er Ahmet İnce, memleketi Mersin'in Mut ilçesine bağlı Hacınuhlu köyünde toprağa verilecek.

Hak-İş Başkanlar Kurulu, Salim Uslu'nun başkanlığında toplanacak. (10.30)

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Bursa'da basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Nilüfer Alara İlköğretim Okulu idarecileri ve öğrencileri, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret edecek. (10.00)

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Azerbaycan Parlamento Jurnalistleri Birliği, Ermeni milisler tarafından sivil halka yönelik yapılan katliam ve mezalimlerin anlatıldığı, "Fotoğraflarla Azerbaycan'da Ermeni Mezalimi" konulu bir sergi açacak. (11.00)

Azerbaycan Devlet Bakanı Azay Quliyev, Bakan Yardımcısı Alimemmed Nuriyev ile birlikte İzmir Valisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı ziyaret edecek. (13.45)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, "2010 Dünya Barış Bahçesi'nin açılış törenine katılacak. (14.00)

Yunanistan'da Kamu Çalışanları Sendikası (ADEDY) ve Mücadeleci Sendikalar Birliği (PAME) bugün ülke genelinde 24 saatlik greve gitti.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Irak'ın Erbil kentinde yüzde 50 ortak olduğu, 'Cennet Bahçesi' adlı toplu konut projesinin temelini attı.

Irak Kürdistan Gazeteciler Sendikası, Cihan Haber Ajansı Irak Temsilcisi Alihan Hasanoğlu'nu, 'Profesyonel Gazeteciler Ödülü'ne layık gördü.

AVRASYA FEED

Türk yemekleri Kazakistan'da görücüye çıktı. Astana'daki Rixos Presidental Otel'in organize ettiği Türkiye mutfağı Akdeniz yemekleriyle başladı.

Moskova'da düzenlenen spor festivaline, hız tutkunlarının nefes kesen gösterileri damgasını vurdu.

Türkmenistan Uluslararası Folklor Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Festivalin resmi açılışı töreninde folklor ekipleri hünerlerini sergiledi.

SPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündemdeki konulara ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Spor A.Ş. tarafından organize edilen "Uluslararası Haliç Yarı Maratonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası 39. Atletizm Yarışları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. (11.00)

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. (15.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber