Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mayıs 2010 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ( Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Şırnak)ile Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin iç ve batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ( Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Şırnak) ile Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını, Heyelan vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt, Artvin) aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya dışında bölgenin tamamı aralıklarla yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; bölgenin güneydoğusu ( Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Şırnak) ile Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu (Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

22 Şub, Pazartesi

23 Şub, Salı

24 Şub, Çarşamba

25 Şub, Perşembe

26 Şub, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber