7 Mayıs 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cihan Haber Ajansı kuruluşunun 18. Yılını kutluyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç, Cihan Haber Ajansı'nın 18. Kuruluş yıldönümü ve yeni binasına taşınması sebebiyle verilen resepsiyona katılacak. Programa, iş, sanat, siyaset, basın ve sivil toplum kuruluşlarından seçkin bir davetli topluluğu iştirak edecek. (19.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'nın Sincan Sanayi Bölgesi'nde bazı açılış ve incelemelerde bulunacak. (11.00/12.15/13.45/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti merkezinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan '2. Gençlik Sempozyumu'nda konuşacak. Erdoğan, gençlik zirvesinin ardından partisinin MKYK toplantısına başkanlık edecek. (14.00/15.00)

Ergenekon'un Erzincan ayağının dördüncü duruşması bugün Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edilecek. Duruşmada, tutuklu Erzincan İl Jandarma İstihbarat Müdür Yardımcısı Üsteğmen Ersin Ergut savunmasını yapacak. (09.00)

Amirallere suikast davası, 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edecek.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da, 'Belediyeler Fuarı Yerel Kalkınma ve Markakentler Konferansı'na katılacak. Bakan Eroğlu, daha sonra 'Afyonkarahisar Belediyeler Fuarı'nın açılışını yapacak. Eroğlu, öğleden sonra esnaf ziyareti gerçekleştirecek. (09.30/12.30/14.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, çeşitli açılışlar yapmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Sivas'a geliyor. (09.00)

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında çocuk suçlularla hakim ve savcılardan kurulu takımlar maç yapacak. (16.00)

Greenpeace'in efsane gemisi Rainbow Warrior Antalya'ya demir atıyor. Antalya Büyükşehir Belediyi Başkanı Mustafa Akaydın, gemide basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

İngiltere'de Perşembe günü yapılan seçimlerin sonuçları açıklanacak.

Euro bölgesi ülkelerin, Yunanistan'a yapılacak yardım paketini serbest bırakması bekleniyor.

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Rusya'ya seslenerek, "Gelin bölgenin ortak savunma çatısına dahil olun." çağrısında bulundu.

AVRASYA FEED

Türkiye İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA)'nın Türkmenistan'da kurduğu tavukçuluk entegre tesisleri faaliyete geçti.

SPOR

İstanbul Seyrantepe'de TOKİ tarafından inşa edilen Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray Yönetim Kurulu, TOKİ yetkilileri ve taşıyıcı firma temsilcileri bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.00)

Fenerbahçe, Ankaragücü ile oynayacağı Turkcell Süper Lig'in 33. hafta maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftası açılış maçında Beşiktaş ile Manisaspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Basketbol İkinci Ligi Final Grubu ikinci etap maçlarında Torku Selçuk Üniversitesi-Hacettepe Üniversitesi ve Trabzonspor-Olin Gençlik Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (18.00/20.00)

Bu hafta ligi bay geçecek olan Bursaspor, Sakaryaspor ile hazırlık maçı oynayacak. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber