İfadesi alınan muvazzaf adliyeden ayrıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2010 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

''Balyoz planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, ifade veren bir muvazzaf asker, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Sivil plakalı bir araçla İstanbul Adliyesine gelen ve savcılıkta ifadesi alınan muvazzaf asker, geldiği araçla adliyeden ayrıldı.

Bu sabah saatlerinde 10 muvazzaf asker de İstanbul Adliyesine gelerek, ifade vermişti.


''Balyoz planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bir muvazzaf asker daha ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

Sivil plakalı bir araçla İstanbul Adliyesine ulaştırılan ve hakimle savcıların giriş yaptığı bölümden bahçeye alınan muvazzaf asker, daha sonra savcılıkta ifadesine başvurulmak üzere binaya girdi.

Bu sabah saatlerinde 10 muvazzaf asker İstanbul Adliyesine gelerek, ifade verdikten sonra buradan ayrılmıştı.


10 MUVAZZAF ASKER İFADE VERDİ

Bazı muvazzaf askerler, ?Balyoz planı? iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Sivil plakalı bir minibüs ve bir otomobille adliyeye ulaştırılan ve hakim ile savcıların giriş yaptığı bölümden bahçeye alınan muvazzaf askerler, daha sonra savcılıkta ifadelerine başvurulmak üzere binaya giriş yaptı.

İFADE VERDİLER

- ''Balyoz planı'' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulan 10 muvazzaf asker, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Sivil plakalı bir minibüs ve bir otomobille adliyeye gelen 10 muvazzaf asker, hakim ve savcıların giriş yaptığı bölümden İstanbul Adliyesinin bahçesine alınıp daha sonra, savcılık katına çıkarılmıştı.

Muvazzaf askerler, ifadelerinin ardından aynı şekilde sivil plakalı minibüs ve otomobille ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber