Erdoğan, Adana Valisi Atış'a başarı belgesi gönderdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2010 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana Valisi İlhan Atış'a başarı belgesi gönderdi. Başbakan Erdoğan, Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı kapsamında, özel ağaçlandırma alanında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Vali İlhan Atış'a başarı belgesi gönderdi.

Vali İlhan Atış'a verilmek üzere Çevre ve Orman Bakanlığı'na gönderilen ve İl Çevre ve Orman Müdürü Nebi Erol Metin tarafından teslim edilen başarı belgesinde Başbakan Erdoğan tarafından şu ifadelere yer verildi; "Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı kapsamında 2009 yılında özel ağaçlandırma faaliyetlerinde göstermiş olduğunuz gayret neticesinde iliniz birinci olmuştur. Daha yeşil Türkiye idealine fedakarca çalışarak katkıda bulunan mensuplarınıza şahsınızda teşekkür ederim."

Vali İlhan Atış, gösterilen bu başarının Orman Müdürlüğü çalışanlarına ait olduğunu belirterek, "Başbakanımız bu belgeyi layık görmekle bizi şereflendirmiştir. Kendilerine şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca bu belgenin alınmasında emeği geçen ilimiz personeline de çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber