Antalya'da trafik kazası: 16 ölü - Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2010 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'DAKİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 16

- Antalya'da tur otobüsünün Aksu Çayı'na düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 16 ölü, 25 yaralı olduğu bildirildi.

Olay yerinde bulunan Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman yaptığı açıklamada, Alanya'dan Pamukkale'ye Rus turistleri taşıyan 41 DP 006 plakalı tur otobüsünün, Aksu Çayı'na düştüğünü belirtti.

Kazada ilk belirlemelere göre 16 ölü, 25 yaralı bulunduğunu belirten Seyman, ''Otobüsün içinde bulunan ölü ve yaralıları çıkarmaya çalışıyoruz. Görevliler otobüsü parçalayarak, içindekileri çıkarmaya çalışıyorlar'' dedi.

Öte yandan, otobüsten yaralı çıkarılan turistler, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

ANTALYA'DA TUR OTOBÜSÜ DEVRİLDİ

- Antalya'nın Aksu ilçesinde bir tur otobüsü devrildi, kazada 10'un üzerinde ölü ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Serik'ten Antalya yönüne giden 41 DP 006 plakalı tur otobüsü, Aksu köprüsünde yoldan çıkarak, içinde çok az su bulunan dereye düştü.

Otobüste, çoğunluğu Rus olan 41 kişi bulunduğu belirtilirken devrilen otobüsün içindeki yaklaşık 20 turist itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkartılmaya çalışılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber