Kabinede revizyon yok

Haber Giriş : 24 Şubat 2005 07:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Tayyip Erdoğan, kabinede bir revizyonun söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan, Erkan Mumcu'nun istifasını değerlendirirken, geçmişte DSP'de yaşanan kopmalara atıfta bulundu ve, DSP'den ayrılan yıldız isimler vardı. Parti de kurdular ama aldıkları ortada" dedi. Başbakan Erdoğan dün akşam NTV televizyonunda ülke gündemindeki konulara ilişkin mesajlar verdi. Erdoğan özetle şöyle dedi:

* MUMCU'NUN İSTİFASI: Bakan olacaksınız hala misafirim diyeceksiniz. Mumcu yaptığı siyasi tercihin yanlış olduğunu anladı. Bundan önce DSP'den ayrılan yıldız isimler vardı. Parti de kurdular ama aldıkları oy ortada. Oradan ayrılmak kendileriyle beraber halkın kayması anlamına gelmez.

* BAŞMÜZAKERECİ: Başmüzakerecinin üstünde bir heyet başkanı var. O da Abdullah Bey'dir. Başmüzakereci tabi ki bizim safımızdan çıkacak. Sayın Babacan ismi ayrı bir değerlendirme. Bir yeri yaparken diğer bir yeri, süreci de yıkmamak lazım.

* KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ: Bu medyanın gündemi. Ne benim ne de Cumhurbaşkanı'nın gündeminde yazıldığı gibi bir şey olmadı. Kabine değişikliği konusunda herhangi bir yorgunluk, başarısızlık varsa arkadaşlarımızın hiçbirinde gücenme olmaz. Gündemimizde böyle bir şey olsaydı yapardık.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber