Polisten kaçamayacağını anlayınca kafasına ateş etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2010 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maltepe'de, bir benzin istasyonuna gelen bir kişi, pompacıyı silah tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra 460 lirayı alarak kaçmaya başladı. Polisten kaçamayacağını anlayan saldırgan, kafasına bir el ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu.

Orhangazi Caddesi üzerindeki 'Ortaklar BP' isimli benzin istasyonuna yaya olara gelen bir saldırgan, pompacıyı silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Pompacının üzerindeki 460 lirayı alan saldırgan, yaya olarak istasyondan ayrıldı. Daha sonra bir ticari taksiye binin zanlı, sürücüyü de tehdit ederek kaçmaya başladı. Bu sırada, olayı haber alan polisle ticari taksi arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Polis, Maltepe Cemalbey Caddesi üzerinde taksiyi sıkıştırdı. Bu sırada sürücü, taksiden inerek uzaklaştı. Kaçamayacağını anlayan zanlı, kafasına bir el ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Ağır yaralanan şahıs, ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı anlatan ticari taksi sürücüsü, "Müşteri olarak bindi ve beni silahla tehdit etti. Kaçmaya zorladı. Polis bizi takip etmeye başladı. Kaçamayacağını anlayan şahıs kafasına bir el ateş etti." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber