Raylardan geçen öğrenciye tren çarptı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2010 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL Kartal'da rayların üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisine tren çarptı. Kazanın meydana geldiği yerle üst geçit arasında 100 metrelik mesafe bulunurken üst geçidi kullanmayan öğrencinin bacağı koptu.

Kartal Hüseyin Ağarman Endüstri Meslek Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Hasan Hashaş (16), sabah okula geldikten sonra dersleri boş olduğu için iki arkadaşıyla birlikte Kartal Sahili'ni gezmek için okuldan ayrıldı. Bu sırada tren yolunu geçmek için 100 metre ilerideki üst geçit yerine raylardan geçmeye çalışan Hasan Haşhaş'a Haydarpaşa-Gebze seferini yapan banliyo treni çarptı.

Sağ ayağı dizinin altından kopan Hasan Haşhaş, ambulansla Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Hasan Haşhaş daha sonra kopan bacağının dikilmesi için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Olay yerinde kazayı gören vatandaşlar lise öğrencisinin hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerine gelen ikinci bir ambulansın lise öğrencisinin olay yerinde kalan bacağını alarak hastaneye götürdüğünü söylediler. Olay yerine gelen bazı öğrenciler kazanın meydana geldiği yerde zaman zaman bazı öğrencilerin tiner çektiğini iddia ettiler

Kazayı duyarak hastaneye koşan Hasan Haşhaş'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kazanın polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber