Öğretim görevlisi, 'Gül'ün eli havada kaldı' haberini yalanladı/vidoe

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2010 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim görevlisi, Habertürk gazetesinde yer alan "Cumhurbaşkanı Gül'ün eli havada kaldı" haberini yargıya taşıyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi'ni ziyareti sırasında bir öğretim görevlisiyle tokalaşmak isteyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün elinin havada kaldığını iddia eden haber asılsız çıktı.

Cumhurbaşkanı ile tokalaştığını ve kendisi ile kısa bir süre konuştuğunu söyleyen öğretim görevlisi, çıkan habere çok üzüldüğünü söyledi. Öğretim görevlisi, "Böyle bir şey asla doğru değildir. Cumhurbaşkanımız üniversitemizi ziyarete geldi. Biz de öğretim üyeleri olarak Anadolu insanının misafirperverliğini gösterip kendisini karşıladık. Hepimizle tokalaştı, ben de tokalaştım. Hatta bana, 'Fakülteniz yeni kuruldu değil mi ?' dedi. Ben de, 'Evet Cumhurbaşkanım' dedim. Benden sonra küçük bir çocuk vardı, onunla da tokalaşmak istedi. Ben o sırada biraz kenara çekildim. Çocukla tokalaşırken sanki eli havada kalmış gibi bir görüntü çıktı. Benim tokalaşmamam gibi bir durum söz konusu değil. O ülkemizin Cumhurbaşkanı, böyle bir şey asla olamaz" dedi.

"Habere çok üzüldüm" diyen öğretim görevlisi, "Biz böyle şeylerle kesinlikle anılmak istemeyiz. Biz bilim insanıyız, bilimle anılmak isteriz. Bu nedenle bu asılsız habere üzüldüğümü belirtiyorum. Konuyu danışıp kanunen yapabileceklerim ne ise onu yapacağım, kanunen haklarımı arayacağım" şeklinde konuştu.



Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber