İlköğretim öğrencisi kanalda kayboldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Haziran 2010 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde yüzmek için sulama kanalına giren ilköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Atakan Çelik kayboldu. Jandarma ve köylüler Atakan Çelik'in cesedini bulmak için çalışma başlattı.

Olay, Ereğli İlçesi Belceağaç Köyü Danaçayırı Mevkisi'nde meydana geldi. İlçenin Tahtaköprü Mahallesi'nde oturan 12 yaşındaki Atakan Çelik, ikiz kardeşi Halil ve 3 arkadaşı ile birlikte yüzmek için ilçeye 6 kilometre uzaklıktaki Belağaç Köyü Danaçayırı mevkisine geldi. Burada arkadaşları ile birlikte İvriz Barajı'ndan gelen suların aktığı toprak kanala giren Atakan Çelik, bir anda suya batıp çıkmaya başladı. Diğer çocuklar korkarak sudan çıkarken, Atakan Çelik suda kayboldu. Çelik'in kardeşi ve arkadaşlarının köylülere haber vermesi üzerine kanalın kenarına gelen vatandaşlar durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Atakan Çelik'in bulunması için çalışma başlatıldı.

Kanalda kaybolan Atakan Çelik'in, ikiz kardeşi Halil ile birlikte Ereğli'de akrabalarının yanında kaldığı, anne ve babasının ise İstanbul'da çalıştığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber