Borçlu öğretmenden haber alınamıyor

Haber Giriş : 25 Şubat 2005 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Amasya'da Mehmetçik ilköğretim Okulu'nda görev yapan 24 yıllık öğretmen Mustafa Özyiğit'ten (47) bir haftadır haber alınamıyor, l O bin YTL kredi kartı borcu olan Öz-yiğit'in "Borcumu ödeyemiyorum. Kendimi öldüreceğim" diye not bıraktığı belirtildi.

Mehmetçik ilköğretim Okulu'nda 11 yıldır çalışan ve emekliliğine l O ay kalan Mustafa Öz-yiğit, 16 Şubat günü "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Özyi-ğit'in akşam eve dönmemesi üzerine endişelenen eşi Mualla Ozyiğit polise başvurdu. Ozyiğit polise verdiği ifadede, eşinin bankalara 10 milyar lira kredi kartı borcu olduğunu ve eve el yazısıyla bir not bıraktığını söyledi. Notta, "Borçlarımı ödeyemiyorum. Beni aramayın, kimseye sormayın. Kendimi öldüreceğim" diye yazdığını anlatan Ozyiğit, eşinin alacak verecek durumuna çok dikkat ettiğini, hiç kimseyle bir problemi olmadığını vurguladı.

Özyiğit, "Biri üniversite öğrencisi, diğeri ilköğretim son sınıfta okuyan iki çocuğum var. Ödemelerine çok dikkat ederdi. Onun yaşamından endişe ediyorum" dedi.

Amasya polisi, Mustafa Özyiğit'in bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

cumhuriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber